Over ons

Welkom bij Worstelen-Nederland.nl, dé toegangspoort tot de opwindende wereld van worstelen in Nederland. Onze missie is eenvoudig maar krachtig: worstelen toegankelijk maken voor iedereen in Nederland. Of je nu een ervaren worstelaar bent of nieuwsgierig bent naar deze dynamische vechtsport, wij zijn er om je te informeren, inspireren en verbinden.

Onze missie

Bij Worstelen-Nederland.nl geloven we dat worstelen niet alleen een sport is, maar een gemeenschap. We streven ernaar om deze gemeenschap te versterken door middel van informatieve inhoud, het delen van ervaringen en het aanmoedigen van samenwerking tussen worstelaars van alle niveaus.

Wat kun je vinden op Worstelen-Nederland.nl?

Sportschool register

Op Worstelen-Nederland.nl hebben we een uitgebreid register van sportscholen verspreid over Nederland waar je de kunst van het worstelen kunt leren en perfectioneren. Of je nu in het noorden, zuiden, oosten of westen van Nederland woont, we hebben informatie over sportscholen bij jou in de buurt.

Informatie over de sport

Wil je meer weten over de geschiedenis van worstelen, de verschillende worstelstijlen of de basisprincipes van de sport? Onze website biedt uitgebreide informatie om je kennis te vergroten en je liefde voor worstelen te verdiepen.

Blogs en nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, opmerkelijke gebeurtenissen en boeiende verhalen in de wereld van worstelen. Onze blogs en nieuwsartikelen bieden inzicht, analyses en interessante perspectieven die de passie voor worstelen levendig houden.

Onderdeel van Vechtsport-Nederland.nl

Onze website is onderdeel van Vechtsport-Nederland.nl, een overkoepelend platform dat verschillende vechtsporten in Nederland omarmt. Bij Vechtsport-Nederland.nl geloven we in de kracht van deze disciplines om niet alleen fysieke vaardigheden te verbeteren, maar ook karaktervorming, discipline en respect te bevorderen.

Andere sites: